Over Mij

Over Mij

Mijn naam is Anita Goos. Ik ben geboren en getogen in Dorst, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Na 27 jaar werken als verpleegkundige in het ziekenhuis, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en begonnen met een pedicure-opleiding.
Deze heb ik met veel enthousiasme doorlopen en met succes afgerond.

Hierna ben ik gestart met de opleiding tot Medisch pedicure. Deze opleiding richt zich op voetbehandelingen bij risicogroepen zoals diabetici, ouderen of reumapatiënten en op de toepassing van specialistische technieken. In oktober 2014 heb ik ook deze opleiding met een diploma afgerond.

Met veel gedrevenheid heb ik in mei 2013 voor 12 uur per week een nieuwe job als medisch pedicure bij Hallux Boemaars & Van Beek te Molenschot, geaccepteerd en tevens mijn carriere als verpleegkundige in het Amphia ziekenhuis beëindigd. De overige tijd ben ik met veel plezier werkzaam als medisch pedicure in mijn eigen salon.

De baan bij Hallux Boemaars & Van Beek heb ik eind 2014 beeindigd, zodat ik per 1 januari 2015 me volledig kan richten op mijn eigen salon.

In januari 2015 ben ik gestart met de 3-jarige opleiding tot voetreflex-plus-therapeut. De opleiding is inmiddels zowel voor theorie als voor de praktijk, positief afgesloten. In september 2017 heb ik het betreffende diploma mogen ontvangen

Zowel als verpleegkundige, als pedicure en als voetreflex-plus-therapeute, ervaar ik zelf hoe belangrijk je voeten zijn en dat een goede voetverzorging essentieel is.
Volgens de Oosterse filosofie zijn voeten spiegels van ons lichaam en geest. Voeten kunnen veel vertellen. Dragen ons letterlijk en figuurlijk door het leven. Ik streef ernaar om u een goede voetverzorging te geven en uw eventuele voetklachten te verhelpen, zodat u met een heerlijk gevoel de salon kunt verlaten.
Niet alleen bij klachten, ook als preventieve werking of als verwennerij is een behandeling aan te raden. Uw voeten blijven dan in optimale conditie.

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie voor pedicures Provoet. Tevens sta ik ingeschreven bij het KRP (kwaliteitsregister voor pedicures), daar ik ook gecertificeerd ben voor diabetische, reumatische en overige risicovoeten.