Nieuws en Acties

Nieuws en Acties

De tarieven zijn per 1 oktober 2023 aangepast/verhoogd.

Opleiding tot voetreflex-therapeut

in januari 2015 ben ik gestart met de 3-jarige opleiding tot voetreflex-plus-therapeut bij Total Health. De opleiding is inmiddels zowel voor theorie als voor de praktijk, positief afgesloten. In september 2017 heb ik het betreffende diploma mogen ontvangen

Beëindiging baan Hallux Boemaars & Van Beek

De parttime-job als medisch pedicure bij Hallux Boemaars & Van Beek heb ik eind 2014 beëindigd, zodat ik me volledig kan richten op mijn eigen salon.

Opleiding medisch pedicure.

Vanaf januari 2013 ben ik met veel enthousiasme de opleiding medisch pedicure gestart, welke ik in oktober 2014 positief heb beëindigd met een diploma. Hiermee ben ik bevoegd om o.a. diabetische, reumatische en risicovoeten te behandelen.  Hierdoor is het voor cliënten die bij hun ziektekostenverzekering of zorggroep voor vergoeding in aanmerking komen, mogelijk hun behandeling te declareren.