Nieuws en Acties

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is de salon weer voor iedereen geopend.

Momenteel schudden wij geen handen, maar begroet ik u met een glimlach. In de praktijk werken wij conform protocollen mbt het corona-virus, zodat ik op veilige wijze uw voeten kan behandelen.

De tarieven zijn per 1 maart 2021 aangepast/verhoogd.

 

Vanaf 11 mei 2020 weer open.

Vanaf  maandag 11 mei 2020 is het Corona-verbod opgeheven en gaat mijn salon weer open. Er zullen gepaste Corona voorzorgsmaatregelen genomen worden om uw en mijn veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Naast de 1,5 meter afstand houden, handen desinfecteren bij binnenkomst, zal de klant in de carport plaats moeten nemen alvorens deze door mij binnengelaten wordt. Desinfecterings-materiaal en mondkapjes (tegen vergoeding ad € 1) zijn aanwezig voor gebruik in de salon.

 

Opleiding tot voetreflex-therapeut

in januari 2015 ben ik gestart met de 3-jarige opleiding tot voetreflex-plus-therapeut bij Total Health. De opleiding is inmiddels zowel voor theorie als voor de praktijk, positief afgesloten. In september 2017 heb ik het betreffende diploma mogen ontvangen

Beëindiging baan Hallux Boemaars & Van Beek

De parttime-job als medisch pedicure bij Hallux Boemaars & Van Beek heb ik eind 2014 beëindigd, zodat ik me volledig kan richten op mijn eigen salon.

Opleiding medisch pedicure.

Vanaf januari 2013 ben ik met veel enthousiasme de opleiding medisch pedicure gestart, welke ik in oktober 2014 positief heb beëindigd met een diploma. Hiermee ben ik bevoegd om o.a. diabetische, reumatische en risicovoeten te behandelen.  Hierdoor is het voor cliënten die bij hun ziektekostenverzekering of zorggroep voor vergoeding in aanmerking komen, mogelijk hun behandeling te declareren.