Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(37)
>
(37) Piron
2017

Ik ben inmiddels al 7 keer bij Anita geweest voor voetreflexmassages. Zo ontspannend! Ook de sfeer in de salon en het contact met Anita draagt bij aan het gevoel van ontspanning. Ik ga zeker terug!

(36) Dian broeders
2017

Het is fijn om mijn voeten weer iedere keer te laten verzorgen door anita .
Heerlijk iedere keer zo''n behandeling .


(35) Sabine
2017

Iedere keer weer een verwennerij om hier te zijn.
Er is tijd genoeg, geen gehaast, dat is een heel groot pluspunt vind ik.
M’n gehele voetjes incl. natuurlijk de teennagels worden helemaal mooi gemaakt en verzorgd.
Met als afsluiter een heerlijke scrub-massage. Wat een verwennerij......

(34) Wendy
2017

Na meerdere kuren en laser behandeling voor een schimmelnagel had ik de hoop om ervanaf te komen al opgegeven. Misschien eens kijken of een pedicure er nog wat mee kan dacht ik.
Anita wist me zo enthousiast te vertellen dat ze me hier vanaf kon helpen, met een heel plan hoe dit te gaan doen en vol houden, en dat is helemaal gelukt!!
Ik ben heel blij dat mijn nagels weer allemaal gezond zijn. En het blijft een genot om langs te gaan voor een behandeling. En altijd erg gezellig!

(33) Mirella Lem
2015

Wat een verwennerij om je voeten te laten verzorgen bij Topvoet. Niet alleen de kundigheid, maar ook de persoonlijke aandacht maken van het bezoek een feestje! Over 7 weken mag ik gelukkig weer. Dank lieve Anita!

(32) Rita Rops
2015

vanmiddag zijn mijn voeten weer heerlijk verwend door Anita. Altijd weer fijn als ze weer lekker fris en zacht aanvoelen. Eigenlijk zou je je voeten elke week zo moeten laten verwennen. Dank je wel Anita

(31) Brigitta
2014

Gisteren heb ik bij Topvoet mijn 2 nagels laten herstellen die ik al jaren lang mijn invalide teentjes noem, dankzij Anita zijn mijn voeten zomerklaar en ga ik dit jaar voor het eerst sinds jaren zonder schaamte in teenslippers en open schoenen,
Bedankt!

(30) Pieter Boumeester
2014

Een tijdje nadat jij als pedicure bent gestart besloot ik dat het tijd werd om voortaan periodiek "onderhoud" aan mijn voeten te laten verrichten. Bovendien wilde ik van mijn overmatige eelt aangroei af die veroorzaakt werd door een onderaards gangenstelsel van wratten. Jij was meteen duidelijk: Dat gaat ons lukken maar het gaat wel tijd kosten. Met al jouw kennis, vaardigheid en enthousiasme ben je aan de slag gegaan. Een half jaar lang ben ik elke 2 weken in je mooie, goed uitgeruste studio geweest om me te laten behandelen. We waren net een team. Altijd als het nodig was had je tijd en het was eigenlijk ook altijd gezellig. Inmiddels ben ik al weer 6 weken pijn en wrat vrij. Ik ga er vanuit dat jouw deskundig en waakzaam oog ervoor zullen zorgen dat het ook zo blijft. Grote klasse en......... gelukkig hebben we de foto's nog!

(29) Paula van Loon in
2014

Weer een poos geleden dat ik voor het eerst met mijn schimmelnagels bij Topvoet binnen stapte. Ik hoorde van je plannen en dacht, ik probeer het nog een keer bij Anita, jij straalde altijd een bepaalt vertrouwen uit, dus mijn laatste strohalm en daarna nooit meer iemand aan mijn voeten laten zitten. (was mijn gedachte) Maar mijn voeten zitten nu jubelend in mijn schoenen. Of ik nu een uur loop of drie uur geen centje pijn, heerlijk. Mijn uurtje Topvoet neemt niemand meer van mij af. Mijn voeten zijn weer het bekijken waard, dus laat maar komen die zomer, de schandalen kunnen weer uit de kast. Zelfs mijn schoenen worden met een zekere allure behandeld tegen schimmels en vocht. PROFESIONEEL, SECUUR, TOP. Dank je wel, je hebt mijn vertrouwen voor 100% gewonnen.


(28) Joan Jansen
2014

Weer een fijne voetbehandeling gehad !M'n voetjes zijn weer top
Klaar voor de laatste pieterpad route ! Bedankt Anita .


>